Ring for en uforpligtende samtale

+45 20 70 20 41

Coaching

I coaching får du sparring på de emner du vælger. Det kan være en konkret problemstilling i arbejds- eller privatlivet.

Temaerne vælger du, her er nogle eksempler:

En coachingsamtale er personlig og fokuseret sparring, og bidrager med:

Coaching og rådgivning i virksomheder

Ønsker din virksomhed at tilbyde ledere og medarbejdere en ekstra dimension af udvikling, trivsel og balance i livet?

Coaching bidrager til at støtte den enkelte leder og medarbejder med de problemer de møder i dagligdagen. Det kan være på arbejdet eller privat.

Coaching og rådgivning til virksomhedens ledere og medarbejdere er en målrettet personlig udvikling med en jordnær og resultatgivende læring, der fremmer lederens og medarbejderens evne til at tackle og imødekomme arbejdsmarkedets udfordringer og forandringer.

Kan anvendes som kompetenceudvikling. Hvilke giver en udvikling, der er mere målrettet end anden udvikling. En hurtigere udvikling (og dermed billigere) som ellers ville tage mange timer i et traditionelt uddannelsesforløb.

Nedsættelse og forebyggelse af sygefraværet ved håndtering af bl.a. stress og angst.

Mange vælger også at anvende en professionel samtalepartner til at nå private mål, som ikke direkte påvirker jobbet, men som er med til at skabe et helt menneske.

Samarbejdsaftale

Er der indgået en samarbejdsaftale mellem ConnieBrandt og din virksomhed, vil du kunne få hjælp via aftalen.

Samarbejdsform

Jeg kan tilknyttes virksomheden som ekstern konsulent, når der er behov. For at opnå bedre trivsel og forebygge sygefravær kan en løbende tilknytning være resultatgivende, hvor medarbejderne anonymt kan henvende sig.

Til dig som medarbejder

Temaerne kan være specifikke eller praktiske problemer, eller generelle personlige og faglige. Temaerne vælger du, her er nogle eksempler:

Hvad vil du? Og hvordan skal det komme til udtryk?

Til dig som leder:

Enten man er ny leder eller leder med mange års erfaring kan man have brug for personlig sparring. Det kan være du ønsker en større egen indsigt eller lige mangler et ”skub” for at komme videre.
Uanset om du har nogle gode chefkolleger, vil der opstå situationer, hvor du er alene om tunge og svære beslutninger, og så kan der være behov for coaching/rådgivning. Du tager dig af medarbejderne, men hvem tager sig af dig?

Med en professionel samtalepartner kan du opnå sparring på de emner du vælger. Det kan være specifikke eller praktiske ledelsesproblemer, eller generelle personlige eller faglige emner. Hjælp til faglig udvikling eller til at blive en bedre leder, forøge trivslen blandt medarbejdere, forbedre bundlinjen, forbedre konkurrenceevnen m.v.

Coaching/rådgivning er personligt og fokuseret, hvor formålet er at sætte dig i stand til at udnytte dine potentialer optimalt gennem fokus på dig selv og dit lederskab.

Ledelse handler ikke kun om lederuddannelse, økonomisk bundlinje og tørre tal, men i høj grad også om menneskelige kompetencer og evnen til at sætte sig ud over sig selv.

Værdien af en tæt og tillidsfuld coaching kan gøre en positiv forskel på bundlinien.

Vær opmærksom på effekten af brugen af en samtalepartner til virksomhedens medarbejdere. Både fagligt og personlig. Fokus på betydningen af forholdet mellem privatliv og arbejdsliv viser sig at være en god investering.