Ring for en uforpligtende samtale

+45 20 70 20 41

Balance mellem privatliv og arbejdsliv

24. juni 2014

I forbindelse med min langtidssygemelding, blev jeg af min arbejdsgiver, tilbudt et forløb hos Connie. Dette er jeg meget glad for jeg tog imod.

Jeg kom hos Connie med rigtig meget stress fordi jeg ikke følte jeg kunne få privatliv og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed. Jeg følte ikke jeg slog til nogen af stederne og havde totalt mistet kontrollen over mit liv. Jeg kunne ikke finde ro, havde konstant dårlig samvittighed, var grådlabil, kunne ikke sove om natten, og havde generelt en masse fysisk ubehag.

Jeg blev mødt af Connie´s rolige og behagelige væremåde, med en åbenhed og respekt, for den jeg var og de problemer jeg havde. Jeg følte straks en ro jeg ikke havde følt længe, her kunne jeg slappe af og læsse af. Igennem en kombination af samtale, coaching og tankefeltterapi, har jeg fået minimeret min stress og fået skabt mere trivsel i min hverdag. Jeg har fået en masse gode redskaber til, at lære at slippe kontrollen og sige fra, og lært at det er ok ikke altid at skulle være “supermor” og “superkollega”.

Jeg har lært at der er ok at være MIG.

Tusind   tak for hjælpen Connie.

Trine L.