Ring for en uforpligtende samtale

+45 20 70 20 41

Eksamensangst

19. marts 2014

”Da Connie søgte prøvekaniner, og da jeg netop står overfor at skulle til en afsluttende eksamen incl. udarbejdelse af en eksamensopgave, ville jeg gerne have assistance til at afhjælpe min eksamensangst.

Imens jeg blev fastholdt i min angst (fra en tidligere eksamen) blev jeg banket forskellige steder. Jeg blev undervejs bedt om at fastholde angsten, og pludselig var angsten forsvundet.
Samtidig har terapien gjort mig mere rolig, og efter ikke at have mod på at skrive eksamensopgaven, har jeg nu en god fornemmelse omkring min eksamen og glæder mig til at afprøve terapien. Jeg har fra første dag været flittig til at banke mig selv.

Taknemmelige hilsner”

Efterskrift fra samme klient:

”Hej Connie.

Tak!

Din bankning har virkelig hjulpet. Jeg var slet ikke nervøs i samme stil som de andre gange. Jeg havde lidt hjertebanken, men slet slet ikke noget særligt. Jeg bankede nogle gange inden jeg gik op og var faktisk helt afslappet og det tror jeg også var med til at sikre den fine karakter. Så mange tak for hjælpen, jeg kunne ikke have gjort det uden dig og det må du godt citere mig for!!!!!!!!!!!!! Jeg fik højeste karakter – 12 for min opgave.

Kærlig hilsen”