Ring for en uforpligtende samtale

+45 20 70 20 41

Japansk Lifting

20. maj 2014

Japansk Lifting

Ansigtsbehandling – der giver dig friskere ansigt uden kirurgi og kemikalier.

Japansk Lifting er en behandling til afspænding og stimulering af ansigtet, der kombinerer dybdemassage, akupressur, lymfedrænage og ansigtszoneterapi. I behandlingen indgår rensende og nærende ansigtsmasker.

Ansigtsmusklerne gennemarbejdes ved hjælp af helt specifikke teknikker, som afspænder ansigtet, og dermed løfter og glatter dine rynker ud, der er forårsaget af spændinger. Dit ansigt får et anderledes og afslappet udseende.

Ansigtsvævet drænes for eventuelle væskeophobninger, hvilket giver en afslappet fornemmelse i ansigtet og et dejligt velvære i kroppen.

Japansk Lifting og stress

Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer som f.eks. hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression og muskelspændinger.

Inden disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig i ubalancer i hud og i ansigtet. Japansk Lifting hjælper til at afbalancere disse ubalancer.

Behandlingen kan gives i kombination med øvrige stressbehandlinger i ConnieBrandts stressprogram.

Hvor stammer navnet Japansk lifting fra?

I Japan udviklede man Kobido behandling til den Kejserlige japanske familie. Kobido er en holistisk økologisk hudpleje, hvor man bl.a. laver rynkereducerende ansigtsmassage.

Filosofien bag Kobida er – at den ypperste skønhed kommer af en perfekt balance imellem krop-sind-ånd.

 

Der anvendes udelukkende økologiske produkter.