Ring for en uforpligtende samtale

+45 20 70 20 41

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er en terapeutisk metode, der kan medvirke til at løse en række psykiske problemer på en hurtig, effektiv og smertefri måde. Teknikken anvendes til alle former for følelsesmæssigt ubehag.

I en argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie.

Tankefeltterapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. TFT blev opdaget af en amerikansk psykolog ved navn Roger J. Callahan i 1980, i frustration over manglende traditionelle behandlingsresultater.

Behandlingen virker ved, gennem samtale og spørgeteknikker, at fokusere på ubehaget, samtidig med stimulering af kroppens energibaner. Der benyttes ikke nåle, men blot en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen efter bestemte mønstre.

Resultatet er forbløffende og problemet/ubehaget forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid. Når du tager et forløb med TFT (5 sessioner) betyder det, at du selv lærer at bruge teknikken, samtidig med at du får behandlingerne, således at du altid i fremtiden har et værktøj ved hånden til at hjælpe dig selv. I mange tilfælde vil fem sessioner suppleret med selvbehandling være nok. Er det komplekse tilstande skal du ikke regne med at fem sessioner er nok.

Vigtigt

Selv om TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelsesværdige resultater er det en metode, der fortsat befinder sig på udviklingsstadiet, hvor der ikke findes danske videnskabelige beviser for, at metoden virker. Tankefeltterapi er derfor ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp.

Du kan her læse resultater fra nogen af de mennesker jeg har hjulpet.

Whole-Hearted Healing (WHH) – helhjertet healing

WHH er en avanceret traumebehandling med regression, der er knyttet til Peak States. Terapeuten beder klienten gå tilbage til første gange han havde den følelse, der arbejdes med – ofte før fødslen. I regressionen heales på traumets oprindelse.

Det kræver ingen særlig forberedelse eller bevidsttilstand – ingen hypnose.

Whole-Hearter Healing i kombination med tankefeltterapi gør det muligt med stor præcision at gå efter specifikke traumer og fjerne hele traumestrenge. Bruges teknikkerne sammen bliver de væsentligt hurtigere mere effektive og kraftfulde.

WHH bruger ikke meridianer som TFT, men bygger på indsigt i hvordan ud-af-kroppen-oplevelser opstår, og hvordan de relaterer sig til traumer.